Over Mij

Als kind had ik een fascinatie voor rode jurkjes. Later begreep ik dat het rode jurkje voor mij synoniem stond voor mensen meer zichtbaar willen laten zijn. Iedereen is mooi en heeft veel talenten, alleen heb ik gemerkt dat ze zich daar zelf vaak niet bewust van zijn. Waardoor dat wat er allemaal is niet volledig tot zijn recht komt.

Waarom ik doe wat ik doe
Als sales professional heb ik meer dan 20 jaar corporate en strategic klanten bediend bij verschillende A-merk bedrijven. Ik heb in die jaren veel samengewerkt met (sales)managers, ondernemers en directieleden. Vaak merkte ik dat ze worstelden met presentaties. Ze hadden zich prima voorbereid en konden soms ook een prachtige presentatie laten zien, maar niet per definitie een presentatie die door de ander onthouden werd. En juist dat, van spreken naar de ander aan het luisteren te krijgen, dát maakt het verschil. En ik wilde mensen helpen dat verschil te maken!

Ik heb mijn drive om anderen meer zichtbaar te maken gecombineerd met mijn commerciële ervaring en communicatie achtergrond. Het resultaat is Signatuur. Gedreven door vrijheid, authenticiteit, plezier en verbondenheid creëer ik iets van blijvende waarde. Mensen die dankzij mijn bijdrage zichtbaar worden, voelbaar sterker worden, beter presenteren en hun doel bereiken, dat is waar ik het voor doe. En dat wil ik ook voor jou.

En wie ben jij, wat is jouw signatuur? Bel me gerust eens dan gaan we dat samen ontdekken

Recensies


"Het werd echt muisstil in de zaal...ben supertrots op mezelf! Dank je wel Renate"
- Imre Eigenhuis, Eigenhuis Coaching -
"Renate is in staat om op een doelgerichte manier je presentatievaardigheden naar een hoger plan te tillen. Daarbij betrekt ze niet alleen de presentatie, maar ook: hoe ga je interactie aan met je doelgroep, hoe past je presentatie in je stijl van leidinggeven, en hoe zet je een presentatie effectief in in een commercieel traject. Ze weet snel kansen te spotten waar je presentatie skills snel beter van kunnen worden, en past haar coaching aan op je persoonlijkheid en de sterke kanten daarvan in te zetten om authentiek te presenteren. Een aanrader!
- Nils Buurman, Senior Online Marketeer / Teamlead Marketing en Development team -
"Op prettige wijze heb ik ondermeer geleerd hoe ik veel informatie gestructureerd en aansprekend over kan brengen. Renate keek daarbij specifiek wat voor mij nodig was."
- Wijnand Prins, PSI Holding -
"Als techneut is het soms enorm lastig om niet te veel op de inhoud te focussen tijdens het presenteren. Door de training, presenteren met impact te volgen, heb ik praktische tools gekregen hoe ik mijn presentatie kan opbouwen en hoe ik mijn kernboodschap duidelijk tot zijn recht kan laten komen
Wil je jezelf ook verbeteren in het geven van een presentatie? Wil je leren hoe je concreet en praktisch een goede structuur kan neerzetten en de mensen kan laten boeien van begin tot eind, ga dan in zee met deze kanjer! Succes gegarandeerd!"
- Joost van Dreumel, Ondernemer, DJ, Producer, Mixing Engineer, Inspirator, motivator en verbindende Lifestyle coach -
"Het was een stukje rijden naar Groet in Noord-Holland voor een personal training van Renate. Maar het was het ruimschoots waard. Renate wisselt hard werken af met ontspanning op de juiste momenten, heeft een groot inlevingsvermogen en boekt resultaat. Uiteindelijk ben ik twee keer bij Renate geweest en ik heb nu een prachtig verhaal wat ik vaker kan gebruiken voor de promotie van mezelf en mijn boek"
- Alex Kirchner, schrijver van DOLEN -

In de media

een interview in december 2018 over de kerstspeech op NH radio